2021 – hur gick det och vad lärde jag mig?

2021 ett år med många dimensioner – ett år med glädje och sorg, ett år med starka känslor och åsikter. 2021 blev ett till år med ett virus som styr våra liv, men ändå ett år med stora framsteg och steg mot det vi tidigare såg som självklart och naturligt. Steg mot det nya normala, vad det nya normala sen landar i att vara. Kanske vi får svaret på den frågan 2022.

Som vanligt på nyårsafton har jag idag spenderat förmiddagen med att se tillbaka på året och utvärdera hur det gått. En retrospective för året i en modifierad version. Körde nu för tredje året i rad en mindmap för min årsutvärdering. Frågorna jag stannade upp kring och skrev ner mina tankar kring är dom här:

👍🏼Vad har varit bra under året?


🙏🏻Vad är jag tacksam för?


✍🏼Vilka är årets lärdomar?


💪🏼Vilka mål uppnådde jag?


😄Vad har varit roligt?


🗃Vad ska jag behålla 2022?


❌Vad ska jag sluta med 2022?

Avrundar nu min nyårstradition med nybryggt kaffe och mammas julkaka. Till kaffet funderar jag ännu på vad jag vill ha för känsla 31.12.2022 – vad är mitt mål med nästa år och hur ska det kännas när året är slut? Innan jag loggar ut för idag, och för året, kommer jag plocka fram mappen med dom senaste 12 årens utvärderingar och titta på mindmappen för 2020 och 2019 för att påminna mig om resan jag gjort som företagare och resultaten jag uppnått.

Vad tar du med dig från 2021? Med vilken känsla vill du logga ut från 2022?

Jag önskar dig ett fint avslut på 2021 och ett lyckosamt nytt 2022! 🎊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *