365 dagar klokare?

Idag för ett år sedan stängde vi ner och åkte hem för att jobba, en ny vardag för oss alla och en rejäl smäll för många. För mig tömdes kalendern på kommande månadernas inbokade utbildningar, föreläsningar och workshops på bara några dagar.

Mycket tid gick åt att avboka resor, boka om hotell och det viktigaste för mig – prata med mina uppdragsgivare och försöka hitta en annan lösning. Erkänner att jag inte sov mycket dom här dagarna och att jag inte bara en gång ställde mig frågan vad gör jag nu. Jag gav mig själv tid och utrymme att tycka synd om mig själv, deppa och vara negativ. Det behövdes för att ladda om och hitta jävlar anammat det här ska gå. Och det gick, kanske inte som jag hade tänkt och planerat i slutet av 2019, men det gick bra och jag är nöjd.

Idag så här på årsdagen reflekterar jag över året som gått. Jag stannar upp en stund och blickar tillbaka för att se hur jag har utvecklats, och nog också (för)ändrat, dom senaste 365 dagarna. Har jag blivit klokare? Erfarnare och äldre det har jag helt klart blivit!

Här är veckans reflektionsfrågor den här årsdags fredag till ära:

💥 Vad har jag lärt mig om mig själv?

💥 Vilka styrkor har jag använt?

💥 Vad har varit mest utmanande?

💥 Vad har varit mest överraskande?

💥 Vad har varit mest roligt?

💥 Vilka lärdom tar jag med mig till dom kommande 365 dagarna?

💥 Det här är jag mest stolt över att jag… dom senaste 365 dagarna?

Önskar dig en fin fredag och härlig helg! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *