Alla ledare behöver en coach!

Det vet jag av egen erfarenhet som avdelningschef, och jag ser bevis på att det är så varje vecka som ledarskapscoach.

Att ha en utomstående coach som man träffar regelbundet ger tid för eftertanke, reflektion och nya perspektiv. Vår vardag är hektisk och den där viktiga egna tiden för reflektion prioriteras tyvärr lätt bort. Speciellt i tider av förändring och omställning är det viktigt att som ledare ta sig tid att stanna upp, tänka klart och prata av sig med sig själv tillsammans med en coach.

För mig personligen är det tack vare stödet, och den dedikerade egna tiden med en coach, som jag hittade balans mellan jobb och privatliv när det var tufft. Jag blev trygg i min roll som ledare och jag hittade mina egna svar och lösningar på utmaningar och problem. Jag utvecklades både som person och ledare, jag hittade min roll och jag utmanades att våga vara ledare. För ledarskap det kräver mod och det handlar om framtiden, det handlar om att leda sig själv och andra mot uppsatta framtida mål.

Vi har alla olika behov, och behoven ändrar beroende på situation. One size doesn’t fit all, och därför erbjuder jag nu olika coachingpaket för dig som är ledare. Du väljer, jag coachar! Resultat utlovas, vilket det blir det beror på dig och hur du själv använder dig av effekten coachingen ger.

 

3-6-8-10-12 månaders coaching. Valet är ditt, jag är redo att coacha DIG!

Boka en första kostnadsfri konsultation här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *