Alla ledare behöver en coach!

Det vet jag av egen erfarenhet, och det blev jag igen påmind om i ett webinar med Nicole M. Heimann där hon berättade om sina erfarenheter och delade med sig av exempel där organisationer och ledare gått från GOOD to GREAT med hjälp av och tack vare coaching. 

 

Vad är det då i coachingen som gör att den ger resultat och att jag är av den åsikten att alla ledare behöver en coach? 

Att ha en utomstående coach som man träffar regelbundet ger tid för eftertanke, reflektion och nya perspektiv. Vår vardag är hektisk och den där viktiga egna tiden för reflektion prioriteras tyvärr ofta bort. Speciellt i tider av förändring och omställning är det viktigt att som ledare ta sig tid att stanna upp, tänka klart och prata av sig med sig själv tillsammans med en coach. 

Jag har själv haft förmånen att vid olika tillfällen ha en coach som stöd i mitt ledarskap. Tack vare stödet och den dedikerade tiden med en coach utvecklades jag som person och ledare, jag hittade min roll som ledare och jag utmanades att våga vara ledare. En positiv och kraftfull bieffekt av coaching är att det också påverkar privatlivet och den personliga utvecklingen syns även utanför jobbet på ett positivt sätt. 

Jag har i snart två års tid jobbat med ett strukturerat ettårigt ledarskapsprogram där jag regelbundet coachar chefer, företagare och ledare. Resultaten har varit och är fortsättningsvis imponerande. Idag erbjuder jag olika coachingprogram för ledare, allt från 3 månaders coaching till det årslånga strukturerade programmet. För liksom med så mycket annat i livet så är det inte så att ”one size fits all”, även när det gäller coaching är det viktigt att kunna välja det upplägg och den tidsram som passar just dig just nu.

Intresserad att höra mer om hur jag coachar ledare och team? Boka tid för en första kostnadsfri konsultation här så berättar jag mer om dom olika programmen jag erbjuder och hur jag jobbar som ledarskapscoach. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *