Äntligen ACC!

I fredags slutförde jag sista delen, ett 3 timmars onlinetest, i min internationella coachcertifiering. Nu kan jag äntligen titulera mig Associate Certified Coach💫

Nu är en 3 årig personlig resa över. En intressant, lärorik, utvecklande och utmanade resa blev det. En resa jag idag är väldigt glad över att jag påbörjade och stolt över att jag fullföljde trots några vurpor på vägen. Mitt motto either you win or you learn i ett nötskal. 

Att jag nu är ACC innebär att:

  • jag deltagit i 16 utbildningsdagar
  • coachat mer än 100 timmar
  • haft en personlig mentorcoach i tre år
  • gjort ett muntligt test där min coaching kvalitetssäkrats och granskats
  • gjort ett onlinetest med över 150 frågor om coaching, etik och coachverktyg
  • regelbundet deltagit i fortbildningar och utbildningar inom coaching

Inte minst innebär det att jag har en internationellt godkänd och kvalitetssäkrad coach titel. Jag har valt att utbilda mig inom ICF en oberoende internationell organisation som kvalitetssäkrar och utvecklar coachutbildningar, certifieringsprocessen och examen. 

I helgen har jag firat mig själv, reflekterat och njutit av resultatet och det jag åstadkommit. Nu fortsätter jobbet och den personliga utvecklingen. Certifieringen är giltig i 3 år och att hålla sin egen kunskap up to date under tiden är en självklarhet. Precis så som jag vill ha det och precis så som jag säkerställer att det är högkvalitet och professionalitet i det jag gör och dom tjänster jag erbjuder som coach, utbildare, föreläsare och workshopsfacilitator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *