En helt ny värld i höst?

En helt ny värld från ett annat perspektiv eller det samma gamla vanliga?

Någonstans där mitt emellan i en mix av gammalt och nytt. Garanterat en helt ny jobbvärld och en omställning till det nya normala. Det tror jag att vi står inför i höst när vi börjar återvända till kontoren och äntligen kan jobba mera tillsammans på samma fysiska plats.

Hur hanterar man då det som väntar runt hörnet, det som vi inte ännu riktigt vet vad det är, hur det ser ut eller hur det fungerar?

En bra början är att boka in en teamdag för att landa i det nya och tillsammans ta sikte på framtiden. Helt enkelt stanna upp, reflektera och ladda om inför hösten och det nya arbetslivet vi nu har förmånen att få vara med och utveckla.

Här är mina 3️⃣ bästa tips för en bra teamdag:

⏰ Reservera tillräckligt med tid, minst en halvdag helst en hel dag.

☕️ Börja med ett lite lättsammare program tex gemensam frukost eller lunch och gör en “varvet runt” där alla checkar in till dagen.

🥅 Sätt ett mål för dagen och en tydlig uppgift att jobba med eller en utmaning att lösa. Jobba tillsammans och ge utrymme för allas kunskap och kompetens!

Jo det var en sak till – jag kommer gärna med och faciliterar er teamdag så att ni alla kan delta fullt ut. Hör av dig så diskuterar vi mer hur jag kan hjälpa er att landa i det nya i höst! Här kan du boka tid för en kostnadsfri konsultation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *