Första fredagen i mars

Första fredagen i mars och vår i luften trots nysnön. I vanlig ordning på fredagar blir det fredagsreflektion hos mig. Idag är det dom här frågorna jag funderar på innan jag tar helg 👇🏼

❄️ Vad är jag mest stolt över från veckan?

❄️ Vilka är dom 3 viktigaste sakerna jag gjort och vilket resultat har det gett?

❄️ Vad har varit mest utmanande den här veckan och varför?

❄️ Vad har gett mig mest arbetsglädje?

Idag unnar jag mig också en lite längre reflektionspaus. Idag är jag glad och stolt, idag firar jag att jag uppnått ett delmål 🥳 Jag har nu coachat 100 timmar och är ett steg närmare min ACC (Associate Certified Coach) certifiering. Att ha mål och delmål är viktigt, det hjälper hålla fokus och det ger orsak att fira lite extra när målen nås.

Önskar dig en fin fredag och härlig helg!☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *