Hi it is me!

Hej! 👋🏼 Det är jag som är Harriet, företaget Coach Me & Mores grundare och ägare.

 Jag brinner för att hjälpa andra hitta sin potential och sina styrkor för att nå sina mål. Lite extra klappar mitt hjärta för ledarskap, gruppdynamik och agila arbetsmetoder.

Jag jobbar som du säkert redan räknat ut som coach. Jag är licensierad ICF coach, jag är på ACC-nivå. ACC står för Associate Certified Coach och ICF är förkortning för International Coaching Federation

Just nu är mitt fokusområde att coacha och utbilda ledare och blivande ledare samt coacha team till bättre samarbete och kommunikation. Jag har själv sett nyttan och effekten av att som ledare och team bli coachad. Jag vet att ledarskapscoacher gör skillnad!

Jag utbildar och föreläsar inom ledarskap, distansarbete, gruppdynamik, självledarskap, det nya normala arbetslivet och välmående på jobbet. I skräddarsydda workshops hjälper jag team och organisationer att förbättra samarbetet, kommunikationen och utveckla det gemensamma arbetet.

Jag bor sedan 2006 på Åland, är hemma från Österbotten. Fötterna och hjärtat är fortfarande djuprotade i den österbottniska myllan även om jag idag också är en stolt öbo. Jag jobbar på Åland, i Österbotten och svenskfinland samt internationellt. Jag har förmånen att vara trespråkig och det innebär att alla våra tjänster erbjuds på 🇸🇪🇫🇮🇬🇧

Kan jag hjälpa dig, ditt team och din organisation att hitta ert bästa sätt att leda, kommunicera och samarbeta i allt det nya vi nu är mitt upp i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *