Ja visst gör det ont när knoppar brister…

Att utvecklas att växa som person och som ledare gör ont ibland. Växtvärk, eller kanske mera träningsvärk, känns när man tränat. Tränat sitt ledarskap och inte minst självledarskapet genom att leda sig själv.

Den här veckans veckoreflektion fokuserar på utveckling, och att förstå vad som händer när blomknoppen är på väg att brista ut i blom. För mig har det senaste veckorna känts som om jag stampat på stället och inte fått i den där sista växeln som jag vet jag har och vet att jag behöver. Jag har liksom inte riktigt fått knoppen att brista. Den här veckan har det blommat för fullt och jag inser nu att det är det här det handlat om – att jag inte varit helt redo och hunnit tänka klart kring det som känts trögt, det som nu lossnat och är på väg att slå ut i blom.

Idag har jag en fråga jag stannar upp och reflekterar över och det är den här:

🌷Hur har jag utvecklats och växt som person, företagare och coach så här långt det här året? Vad är det som ligger i knoppen som nu brister ut i blom?

”Ja visst gör det ont när knoppar brister. Varför skulle annars våren tveka?” /Karin Boye

Önskar dig en fin fortsättning på fredagen och en härlig vårhelg! Kom ihåg att spana efter knoppar på väg att brista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *