Känns det som om du ror och ror utan att komma framåt?

Vi lever i en tid av förändring och omställning. En tid som ställer nya krav på oss alla. Jag vill påstå att dom nya kraven är högst ställda på ledare. För att inte tala om förväntningarna som medarbetarna har på sin chef, och förväntningarna ledningen har på mellanchefen.

Inte är det så konstigt att det känns som hela havet stormar. Att du ror varje dag utan att se resultat av ditt jobb och komma framåt. Till på köpet känns det som allt snurrar snabbare och snabbare. Kraven känns allt mer krävande och förväntningarna ökar från alla håll.

Det är här coaching gör skillnad! Jag vet av egen erfarenhet vilken skillnad coaching gör, och hur coaching ger dig som ledare tid att reflektera och för att höja blicken för att hitta fokus igen. Utan coaching hade jag inte hållit uppe varken motivationen eller energin. Utan coaching hade jag inte orkat fortsätta ro, och jag hade inte klarat av att hålla rätt kurs med fokus på målet när det stormade.

Min egen erfarenhet, och att jag vet vilken skillnad coaching gör är orsaken till att jag idag jobbar som coach. Och att mitt fokus ligger på att coacha ledare och blivande ledare. Kan jag hjälpa dig att hitta ditt bästa sätt att ro på och ge dig tid att stanna upp och reflektera för att ta dig mot ditt mål?

Hör av dig så bokar vi in en första kostnadsfri konsultation där jag berättar mer om hur jag jobbar som ledarskapscoach och hur programmet Dynamic Management ger dig nya verktyg till ditt dagliga ledarskap. Kombinationen informativa texter, självskattningar, reflekterande frågor och individuell coaching ger resultat och det tar dig till lugnare vatten. Och när det börjar blåsa upp till storm igen har du rätt verktyg för att ro i land dig själv och dina medarbetare.

Är du redo jobba med dig själv och ditt ledarskap för att parera och navigera rätt i höststormarna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *