Mitt varför

Det här är mitt varför.

Det här är varför jag coachar ledare och blivande ledare:

Välmående mellanchefer ger ringar på vattnet i organisationen. Medarbetarna trivs bättre och känner sig mera delaktiga. Ledningen har en mellanchef som leder hållbart, har rätt fokus och levererar på uppsatta mål. Mellanchefen själv mår bra, trivs på jobbet, klarar av dom utmaningar det innebär att vara chef och inte minst kan en välmående mellanchef leda både sig själv och andra. En win-win för alla.

Att investera i mellancheferna genom att erbjuda coaching är en investering med bra avkastning för alla – ledaren, medarbetarna och ledningen. Att som chef få dedikerad tid för reflektion, prata och resonera klart med sig själv tillsammans med en utomstående gör att man blir tryggare i sin ledarroll, sina val och beslut. Ytterligare utvecklas man både som individ och ledare. Det i sin tur ger ringar på vattnet – en välmående mellanchef som får möjlighet att stanna upp, reflektera och hitta sina egna svar leder mera hållbart och ger också utrymme för medarbetarna att växa i sina roller och nå målen tillsammans.

Vill du veta mer om coaching för ledare? Jag erbjuder olika paket, allt från 3 månader coaching till 12 månaders strukturerat ledarskapsprogram med coaching som extra stöd. Boka in en kostnadsfri konsultation här så berättar jag mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *