Coach Me & More

Coach Me & More erbjuder coaching, ledarskapsträning och ledarskapsutveckling samt föreläsningar och workshops inom teambuilding, gruppdynamik, kommunikation och samarbete i grupp. Distansarbete och distansledarskap har vi lång erfarenhet, och mycket kunskap inom, vi erbjuder allt från en timmes webinar för hela personalen till skräddarsydda ledarskapsutbildningar vid implementering och/eller utvärdering av distansarbete. Vi erbjuder även konsulttjänster inom strategiarbete, målformulering, processförbättring och kundservice – allt med utgångspunkt i agila arbetsmetoder och ett LEAN tankesätt. 

 

Coach Me & Mores ledord är äkthet, passion, professionalism och utveckling. Vi jobbar enligt mottot Tillsammans skapar vi resultat. Vi planerar våra uppdrag tillsammans med kunden för att det vi gör ska vara rätt och relevant för deltagarna samt ge ett långvarigt resultat. Vårt mål är att ge nya insikter, nya perspektiv och konkreta verktyg att ta med till det egna dagliga arbetet och ledarskapet. 

 

Coach Me & More grundades sommaren 2018 av Harriet Bodö och företaget är verksamt på Åland och i Österbotten. Alla våra tjänster erbjuds även online och vi jobbar på svenska, finska och engelska.

Harriet Bodö

Harriet Bodö har lång erfarenhet av ledarskap, organisationsutveckling, internationalisering och affärsutveckling i internationella organisationer med virtuella team. 

Harriet Bodö jobbar idag som ledarskapscoach och teamcoach. Hon utbildar och föreläser inom ledarskap, självledarskap och distansarbete. Harriet är Diplomerad ICF Coach. Hon är även certifierad handledare för verktygen EASI och SDI (Strength Deployment Inventory)

Agila arbetsmetoder, Scrum, Incident Management och LEAN är arbetsmetoder Harriet Bodö jobbat med sedan 2009, hon har även implementerat dessa arbetsmetoder i internationella team och mindre organisationer. Kundservice, kundvård och kundfeedback är områden Harriet har stor kunskap inom tack vare tidigare arbeten som Head of Customer Support, Team Leader och utbildare inom contact center.