Titta bakåt för att planera framåt

Första fredagen i juli, även första fredagen på årets sista halvår. En lite märklig känsla, en tudelade känsla också. Första halvåret kändes väldigt långt samtidigt som dagarna rusat iväg, nu känns det nästa snopet att halva året redan gått samtidigt som man hinner med en hel del på 6 månader…

Idag blir det en längre reflektion, inte bara en fredagsreflektion utan en halvårsreflektion som avslutas med tankar och mål för andra halvan av 2021. Det här är frågorna jag reflekterar över och skriver ner mina svar på just idag den första fredagen i juli och den första fredagen på andra halvan av året:

Januari-juni:

 • 3 viktigaste sakerna som gjorts?
 • Lärdomar?
 • Roligaste?
 • Mest utmanande?
 • Vad är jag stolt över?

Juli-december:

 • Ser jag framemot?
 • 3 viktigaste att göra?
 • Mitt mål för kommande 6 månader?

31 december 2021:

 • har jag…
 • är jag…
 • är jag stolt över…
 • firar jag med att…

Nu laddar jag med kaffe, blir nog minst 2 koppar, och plockar fram både färgglada pennor och post-its i olika färger. Hänger du med på fredagsreflektion goes halvårsavstämning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *