Två flugor i en smäll!

Reflektion i dagarna två denna vecka. Mer exakt reflekterade, och processade, jag veckan redan igår när jag körde ner till Åbo. Nu börjar jag dagen med att ✍🏼 ner mina tankar.

Det jag just nu känner. och stannar upp lite extra kring, är en härlig mix av tacksamhet, glädje, energi och driv. En känsla jag vill hålla kvar så länge jag kan och fortsätta fylla på så jag kommer upp på banan igen dom dagar det inte riktigt går som på Strömsö.

Veckan har varit intensiv och fylld med coaching, föreläsning, ledarskapsutbildning och intressanta diskussioner om samarbeten. En mix av det jag gillar allra bäst i mitt jobb, en mix jag faktiskt själv kan blanda ihop och dosera rätt för att den ska vara den bästa för både mina kunder och mig själv.

TACK alla ni som jag träffat under veckan! 🙏🏻 NI har gett mig energi, ni har utmanat mig med era frågor och ert engagemang i era roller som ledare inspirerar. 💫

Idag säger jag också tack för den här gången till Galaxy som drar ut på nya äventyr och uppdrag. Var sak har sin tid, förändring är det enda konstanta och utan utveckling stannar vi alla upp. MEN reflektion och eftertanke behöver vi alla! Det är så vi ser resultat av vårt jobb, påminns om det viktiga, parerar kursen framåt och ger oss själv en välförtjänt klapp på axeln för bra jobb.

🙏🏻Vad är du tacksam för idag?

💫Vem har gett din vecka en extra guldkant?

Önskar dig en härlig hösthelg!🍂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *