Vad är ditt mål för 2022?

Vad är ditt mål som ledare 2022?

Ledarskap är en resa. En personlig utvecklingsresa som ibland är trevlig och lätt navigerad, ibland känns resan stressande och tung. Att vara ledare är inte lätt alla gånger, och det kräver en hel del. Ett bra resesällskap på ledarskapsresan är en coach, och för att resan ska ge resultat är ett mål bra att ha. Så vart är du på väg nästa år och får jag komma med på din resa?

Att som ledare anlita en coach ger resultat. Att ha en utomstående coach med sig på ledarskapsresan ger både trygghet och perspektiv. Jag har själv som avdelningschef blivit coachad, och vet av egen erfarenhet att det ger resultat och gör resan lite lättare.

Jag håller som bäst på certifierar mig inom EuroAcademy Leadership Institute Och kommer från och med nästa år erbjuda deras professionella, effektiva och inte minst snyggt designade ledarskapsprogram Dynamic Management till mina kunder.

Programmet består av 5 moduler i en användarvänlig och lättnavigerad digital plattform. Upplägget är sådant att du läser om olika ledarskapsområden, svarar på reflekterande frågor och gör en analys per modul. Allt för att du ska lära känna dig själv bättre som ledare och kunna leda dig själv och andra ännu bättre. Vi träffas för coaching en gång i månaden. Inför coachingen förbereder du vad du vill bli coachad i och i slutet av varje coachingsession lägger vi tillsammans upp en handlingsplan för dig till nästa gång. Hela programmet pågår 6-8 månader, vi träffas för coaching minst 7 gånger och coachingen funkar lika bra IRL som online.

Jag söker nu 2 ledare som mina första kunder i det nya programmet. Dom första kunderna får 20% rabatt på programmet. Har dock ett litet motkrav för ditt deltagande och det är att du ger mig din ärliga raka feedback om både programmet och mig som coach. Ja, och så förväntar jag mig så klart att du vill utvecklas som ledare och är redo att börja en spännande resa tillsammans med mig i februari 2022.

Är du en av dom två ledare jag söker? Vill du höra mer om programmet? Mejla till info@coachmeandmore.com så bokar vi in ett möte för fortsatt diskussion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *