Vilken 80/20-regel följer du i ditt ledarskap?

Hur ser din 80/20-regel ut? Den regel som gäller din tidsanvändning, hur du spenderar och använder din tid som ledare.

Många ledare använder 80% av sin tid på dagliga operativa frågor, på att direkt reagera på det som händer i verksamheten. Endast 20% av tiden spenderas på strategi, mål och framtid. Det borde vara precis tvärtom!

Ledarskap handlar om framtiden, om att utveckla verksamheten och anpassa den till nya förutsättningar. Ledarskap handlar om att leda mot önskat framtida läge och mot uppsatta mål.

Med ett omvälvande och tufft år bakom oss, och en fortsatt tid med omställningar är det inte konstigt att orken och inspirationen tryter, att motivation fått sig en törn.

Behöver DU hjälp att hitta fokus och energi? Är det tid för eftertanke och att landa i det nya som du behöver?

Jag coachar ledare enligt ett strukturerat program där fokus ligger på reflektion, ledarskap och framtid. Du jobbar bland annat med din arbetsglädje och motivation. Jag finns med ett helt år som din personliga coach och vi träffas en gång i månaden online, på ditt eller mitt kontor. Vi hörs också mellan coachingträffarna – du har mig som stöd och bollplank i ditt dagliga ledarskap.

Intresserad att höra mer om hur jag hjälper dig svänga på din 80/20-regel? Boka en kostnadsfri konsultation här så berättar jag mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *